16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, май 6, 2024

Христо Иванов с емоционални думи към ПП: Ние сме един отбор

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

„Ние сме отбор и аз ви благодаря затова“. С тези думи се обърна Христо Иванов към колегите си от „Продължаваме промяната“ в реч на общото събрание на ПП, което е второ поред и идва на фона на създалата се политическа обстановка

„Минахме през етапа на острата конфронтация, опитахме всичко и научихме своите уроци. Лично благодаря на Ники Денков, който беше в центъра през цялото време, беше устойчив и целенасочен, умееше да се слуша, ако не беше той, нямаше да има тези резултати. Без него нямаше да можем да говрим за промяната“. каза той.

„Показахме ясно, че можем да прилагаме работеща формула, да взимаме сложни решения заедно“, допълни той.

„Още веднъж, благодаря ви, за всяка една минута работа с вас. Предстои ни трудна предизборна кампания. Ясно е, е България ще продължи да се управлява по коалиционни формули, но ние ще продължим да правим нещата заедно в името на нашата България. Ще продължим да плащаме огромната цена да модернизираме и подобряваме страната ни“, заяви Христо Иванов.

„Развълнувах се от това, което чувам и виждам в залата. Ние сме живи същества и емоциите понякога надделяват, но моля ви днес и утре, когато взимате важни решения, нека разумът надделява. Взехме поуката от един голям урок, а именно че съединението прави силата. Благодаря на Денков и останалите министри, на Асен Василев, на Кирил Петков, защото заедно създадохме общ отбор и искам той да продължи. На първо място ние настояваме президентът да насрочи изборите 2 в 1, за да спестим милиони на българите. Нямаме довоерие на Калин Стоянов и искаме друг министър на вътрешните работи. Господин президент, изберете достоен човек за министър на МВР“, това заяви съпредседателят на „Демократична България“ Атанас Атанасов.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации