14.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, май 2, 2024

Димитров: Макар да не съм победител, днес се чувствам като спечелил

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Първата ракета на българския тенис Григор Димитров, който се представи достойно в големия финал на тенис турнира от сериите „Мастърс 1000“ в Маями, говори след поражението си от Яник Синер с 3:6, 1:6. Гришо призна, че се чувства победител, въпреки че е загубил във финала, тъй като трудно играе в Маями.

„Яник, поздравления за теб и твоя отбор. Това беше невероятно начало на година. Невероятен тенис. Поздравления за Яник Синер. Днес нямаше как да се противопоставя, но искам да се насладя на момента, защото този турнир беше труден за мен през годините, но най-накрая се справих добре“, започна Григор Димитров.

„Ето ни тук още една година. Макар да не съм победител, днес се чувствам като спечелил мача заради подкрепата на публиката. Бяха дълги 2 седмици, но аз съм благодарен. Ние също сме победители днес, аз и моя отбор, надявам се догодина да направим следващата крачка“, заяви още първата ракета на българския тенис.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации