14.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, май 2, 2024

Хороскоп – 1 април 2024

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Овен
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, Понеделник Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Грижете се добре за здравето си. Задълбочената работа при изпълнение на поставените задачи ще даде добри резултати. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 1,37,35,33,9,45

Телец
Голям процент от Телците са подвластни на отлично настроение в понеделник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Ангажираността Ви с бизнес и служебни задачи е не по-малко важна, а често и основна за вас. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 6,4,35,21,37,30

Близнаци
Понеделник носи успех на Близнаците. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата ви. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 1,38,7,17,2,42

Рак
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Понеделник е хубав и спокоен ден, предоставя Ви добри възможности за работа по бъдещи проекти и разкрива шанс така да организирате условията за дейността си, че тя да се развива безпрепятствено. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Раците през утрешния ден. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 40,6,19,15,42,10

Лъв
Понеделник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периода объркан и наситен с напрежение. Вие сте трудолюбиви хора, едва ли ще се уплашите от работа, ама собствената Ви нерешителност Ви пречи. Грижете се добре за здравето си. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 13,38,17,2,29,22

Дева
Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Разбирателството в семейството ще направи деня Ви такъв, какъвто отдавна Ви се иска да бъде. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Пътувайте, но само ако няма да объркате деловите си плановете и да изостанете с работата си. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 42,34,41,17,38,18

Везни
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Обърнете внимание и на хората в дома си. Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Везните ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Съзидателната Ви работа, нови проекти и дейност, която започвате сега ще бъдат успешни. Понеделник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 18,29,42,13,14,27

Скорпион
Понеделник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Утрешният ден ще е добър за покупки след работно време. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 41,32,33,14,28,8

Стрелец
В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Деловите контакти са затруднени, защото не искате да прекъсвате работата си. Понеделник не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 37,22,8,4,44,39

Козирог
Понеделник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Козирозите. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Утрешният ден ще е надежден за активизация по въпроси от делово естество, за контакти относно започване на работа или преместване на нова, и за здравословно възстановяване. Всичко в крайна сметка опира до парите. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 24,23,2,8,15,40

Водолей
Понеделник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Ще Ви зарадват приходи. Утре е ден за екипна работа, за хората от приятелското Ви обкръжение и от групите, в които участвате. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 4,26,23,6,45,38

Риби
Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Рибите. Напрежението ще се отрази на качеството на работа, а може би и на скоростта, с която се справяте със задълженията си. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. От неочаквано място може да получите пари. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 19,2,40,44,43,25

Znacite.com

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации