13.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, май 2, 2024

Мачкай, Гришо, цяла България теб гледа!

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Григор Димитров излиза в третия си финал от началото на годината и от 22:00 часа днес ще спори с италианеца Яник Синер за трофея в Маями. Гришо спечели в Бризбейн и загуби в Марсилия.

Димитров и Синер са се срещали три пъти досега на ниво ATP. Съперничеството им започва през 2020 година в Рим (Италия), когато Гришо побеждава с 4:6, 6:4, 6:4 на клей. През миналата година двамата играха два пъти на твърди кортове, а италианецът взе и двете срещи – 6:3, 6:4 в Маями и 6:4, 3:6, 6:2 в Пекин.

Българинът е с десет години по-опитен от съперника си и е прекарал почти два часа повече от съперника на кортовете в Маями от Синер тази година – 10:03 часа срещу 8:14 часа за съперника.

Последният му двубой пък продължи с почти час и половина повече.

Статистиката на Григор от началото на годината също е по-лоша 20 победи и 4 загуби срещу 21 успеха и само едно поражение за италианеца.

Плюс за Григор обаче може да се окаже подкрепата по трибуните. Българинът зарадва феновете с няколко красиви отигравания от началото на турнира и определяно е любимец на публиката.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации