12.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, май 3, 2024

Буден Вълчи дол! Уникална покана към учителката, залагайки на българските традиции и фолклор (снимки)

Най-четени

Още публикации

Уникална показана към своята учителка, направиха учениците от 12 „А“ клас на Випуск 2024 при СУ „Васил Левски“ във Вълчи дол, видя репортер на медия „Будна Варна“.

Тази година абитуриентите от 12″А“ клас на Випуск 2024 при СУ „Васил Левски“, град Вълчи дол, отправиха покана към класния си ръководител по най-оригиналния начин, залагайки на българските традиции и фолклор.

Те изненадаха класния си ръководител с добруджанска гайда и питка, замесена от златните ръце на българска девойка, показвайки красотата на българското традиционно облекло и магията на танца.

В центъра на това събитие беше Мая Петрова – учителят, който завинаги ще остави следа след себе си. Осем години тя отдаваше своята доброта, човечност, всеотдайност и топлина. Идеалният учител е тя! Усмихва се искрено, докосва сърцата им, хвали ги дори за най-малкия успех. Интересува се от желанията и изборите им, наблюдавайки тяхното развитие, като знае, че най-важното и задължение е да им помогне да станат по-добри, по-значими и по-успешни от самата нея.

„Ти като майка ни беше, учителко любима, целувам ти ръка!“

информация и снимки: Димана Димова

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации