14.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, април 29, 2024

Конструктивен диалог в район „Одесос“ с градското ръководство на ПП ГЕРБ – Варна

Най-четени

Още публикации

Конструктивен диалог протече в район „Одесос“, където градското ръководство на ПП ГЕРБ – Варна проведе среща с членове и симпатизанти на партията.

Председателят на градската структура Николай Костадинов запозна присъстващите с новата визия и възгледи на организацията в присъствието на зам.-председателя Христо Христов, евродепутата Емил Радев, членове на градското ръководство и д-р Руслан Тошев – ръководител на районната структура.

Прозрачност при водене на политиката на градско ниво, стабилна комуникация и обединение около идеята са сред приоритетите, посочени от Николай Костадинов във връзка с предстоящото развитие на организацията.

Зам.-председателят Христо Христов отново подчерта основната задача на общинското ръководство, а именно да върне разочарованите в редиците на партията и да привлече нови хора, готови да работят за каузата.

Наред с обсъждането на предстоящите задачи пред организацията, всички присъстващи в пълната зала се обединиха и приветстваха заявката от страна на ръководството за връщане на доверието чрез прозрачност, диалогичност, съвместно вземане на решенията и призив за лоялност към каузата.

снимка: ГЕРБ Варна

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации