12.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, май 3, 2024

Да помогнем на Рози да не загуби бъбрека си

Най-четени

Още публикации

С редакцията на медия „Будна Варна“ се свързаха роднини и приятели на Рози, която се бори да помогнем на Рози да не загуби бъбрека си.

Публикуваме целият текст:

Здравейте мили хора!

Пиша,за да споделя новини по кампанията,за която ако не бяхте вие нямаше да успея!

Ще започна от там,че на 01.04.2024г преминахме успешно през трансплантацията. Няма как да не споделя,че човекът,който ме дари с нов живот е моят братовчед. Той лиши себе си от единия си бъбрек,за да мога да продължа напред .Каквото и да кажа ще е малко и недостатъчно,защото за тази велика постъпка няма точни думи,а и никога няма да са достатъчни.

Бъбрека заработи веднага,изследванията бяха в норми и всичко беше наред до вчера.

🆘️ Креатинина започна да се повишава, което е риск организма да не отхвърли бъбрека.Наложи се да се започне лечение за предотвъртяване на всичко това. Отделно пък хемоглобина започна да пада и трябваше да ми прелеят кръв.Сумата ,която беше събрана над тази за операцията беше преведена отново към болницата за изследвания ,които бяха нужни преди трансплантацията, но не влизаха в пакета.Все още няма определена сума за лечението,но болничния престой е 500евро на ден,които отново са непосилни за мен!

Сега с огромна болка в сърцето се обръщам отново с апел към вас!Помогнете ми да живея нормално без страх и болка!Помогнете ми да запазя новия си бъбрек!

Огромно благодаря ангели

Подкрепете Рози с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка:

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG74BUIN95611000706952

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Розина Красимирова Бачева

Алианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.

Включете се в онлайн базара на платформата

Разгледайте и нашия Фонд за лечение на деца в чужбина

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации