16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, април 29, 2024

Поли от Варна предпочете община Ветрино

Най-четени

Още публикации

Ако си търсещ човек в днешно време, който има желание да поеме живота си в ръце, предпочита четенето пред дискотеките, наркотиците и правенето на глупости, значи нещо не ти е наред. Новото „нормално“ се е превърнало във вирус, от който боледуват немалка част от съвременните младежи. Да обърнеш гръб на глупостите и да се втурнеш в развитието и израстването си, се е превърнало в истинско предизвикателство, дори понякога може да бъдеш отритнат от средата точно заради това. Каквото и да прави, човек има нужда да получава удовлетворение. Стана така, че в града е по-скоро трудно да се намерят градивни и смислени занимания. Ето защо депресията нараства сред младите и те стават все по-затворени и свити в големия град.

За да разбереш в какво си добър, е хубаво да можеш да пробваш различни неща и едновременно с това да се учиш. Не навсякъде обаче това е възможно. Мнозина искат да се развиват – като художници, архитекти, предприемачи и др., но малко са местата, където могат да получат знанието как точно да го направят и, разбира се, да го приложат.

Община Ветрино се превърна в средище за търсещи хора на всякаква възраст, които намират възможности за работа и развитие.

Така и 20-годишната Поли от Варна избра нашата община. Вече от 2 месеца тя живее сред нас и причината за това е желанието й да се учи на маркетинг. Тук тя има възможност да се учи, докато работи. Именно тук, на място без аналог в света, каквото е Исторически парк, тя има най-доброто поле за изява. На всички ни е известно обаче, че за красивите млади момичета има много по-лесни възможности, с които да успеят да преживяват. Това е причината много от тях да бъдат подхлъзнати и да поемат по пътя на „лесните пари“, като станат платени джобни гаджета на някого,онлифенс модели и т.н. Визията, ще кажат някои, продава, но докога това?

При нас има много млади момичета и момчета, които искат да направят нещо съществено с живота си и да придобият реални практични умения в най-различни области, които да ги направят достойни хора.

Поли е точно такова момиче. Тя работи и се учи с хъс и желание за успех. Ако някой е загубил вяра, че няма красиви, умни и добри момичета, да заповяда в община Ветрино и ще открие само такива. Успех на бъдещия маркетинг специалист Поли!

източник: Красиво Ветрино

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации