17.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, май 6, 2024

Ники прави Николета булка лятото

Най-четени

Още публикации

Звездна сватба се задава на хоризонта! Вратарят и капитан на „Левски“ Николай Михайлов май ще се жени за дългогодишната си половинка Николета Лозанова.

Плеймейтката му роди наследничка преди по-малко от месец. Малката е кръстена на своя популярен дядо и доскорошен шеф на БФС Борислав Михайлов. Възможно е сватбата да е още това лято, разкриват пред медията ни близки до семейството. Засега организацията за голямото събитие се пази в пълна тайна.

Самият Ники загатна публично, че скоро ще направи Николета булка. Това стана в коментар под снимка в нейния инстаграм профил. Силиконовата бамбина показа кадър, на който държи ръчичката на своята дъщеричка. Акцентът обаче падна върху огромен пръстен, който тя носи на безименния си пръст на лявата си ръка. Скъпарското бижу е с 1 голям скъпоценен камък и 49 по-малки диаманта.

Ники Михайлов коментира с три емотикона – на булка, на пръстен и бяло сърце и пише: Eternal (Вечно – в превод от английски език). Бели сърчица, като за сватба, изпраща Бисера Миланова, по-голямата сестра на Ники. „Това е снимката“, пък пише друга прочута родна моделка на „Плейбой“ Светлана Гущерова.

Почти сигурно е, че Михайлов ще прекрати активната си футболна кариера след края на настоящия сезон и ще получи директорски пост на „Герена“. Затова и моментът за сватбена церемония през идното лято е доста подходящ за двойката. Освен това те искат да узаконят връзката си, преди малката Борислава да порасне.

„България Днес“ се свърза с майката на Николета, която да коментира слуховете. Еридина Лозанова не потвърди, но и не отрече засилващите се информации.

„Поне аз не знам за сватба. Може, но това си е между тях. Ако трябва и те нещо да казват за личния си живот, ще го направят. На този етап няма да коментирам и бебето и дали съм го видяла, каза Еридина.

снимка: инстаграм

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации