14.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, май 1, 2024

Наводнени подлези и задръствания във Варна

Най-четени

Още публикации

Големи задръствания се обраузваха в дъждовното утро във Варна, предаде БНР. Образуваха се тапи в трафика по бул. „Владислав Варненчик“ в посока към летището, по бул. „Васил Левски“. Наводнени са подлезите по бул. „Владислав Варненчик“ – към ул. „Патриарх Евтимиий“ и към автогарата. Наводнени са улиците около Зеленчуковата борса. 

Два автомобила пропаднаха в центъра на Варна след проливния дъжд, който се излива от ранни зори в морската ни столица. Пропадналият участък е от ул. „Антим Първи“ до Регионалния исторически музей в центъра на града. По първоначални данни няма пострадали, но из града има много наводнени пътни участъци, както и неработещи светофари. 

Сериозен трафик и тапи от коли заради пороя има по бул. „Владислав Варненчик“, в посока към летището, по бул. „Васил Левски“ (от РЗИ до бул. „Осми приморски полк“), по бул. „Приморски“ (в района на ФКЦ).

Пътят Варна – Добрич пък е блокиран от ремарке на ТИР, потвърдиха от Областно Пътно управление. За Добрич движението се отбива през Кичево, а от Добрич към Варна през Новаково.

Пътят Варна – Добрич е блокиран от ремарке на ТИР. От Варна за Добрич движението се отбива през Кичево, а от Добрич към Варна през Новаково.

Сигнали за неработещи светофари има за кръстовището на бул. „Сливница“ и бул. „Христо Смирненски“, над Мол Варна, до комина на „Топлофикация“ в кв. „Възраждане“ и до затвора по бул .“Сливница“.

снимката е илюстративна

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации