13.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, май 3, 2024

Черно море и Пирин завършиха 0:0

Най-четени

Още публикации

Пирин и Черно море завършиха при резултат 0:0 в среща от последен 30-и кръг на редовния сезон в efbet Лига. Мачът на стадион „Христо Ботев“ стартира в 15:15 ч. с първия съдийски сигнал Станимир Тренчев.

Гостите започнаха срещата по-активно и в осмата минута Васил Панайотов шутира от далечно разстояние, но Ковальов внимаваше и изби в ъглов удар. Малко след това и Пабло Гарсия изпробва рефлекса на вратаря на благоевградчани, който и този път се отличи с добро спасяване.

В 19-ата минута Ковальов трябваше да се намесва за трети път от началото на мача, след като Мазир Сула се озова на добра стрелкова позиция около границата на наказателното поле.

В средата на първото полувреме удар на Росен Стефанов с глава премина над целта. В 27-мата минута Пирин беше близо до това да открие резултата с първото си по-опасно положение. Асен Дончев центрира към Юго Комано, но изстрелът на последния не намери очертанията на вратата.

Малко след като измина половин час игра от началото на двубоя Асен Дончев получи страхотно извеждащо подаване, но шутът му по диагонала не беше точен.

В 53-тата минута Илиан Илиев получи топката на десния фланг, проправи си път за удар с по-удобния си ляв крак, но кълбото профуча покрай левия страничен стълб. Шест по-късно Калкан се озова фронтално срещу вратата на домакините, но изстрелът му беше блокиран от Ягодинскис.

В 68-мата влезлият от резервната скамейка Евгени Георгиев се отличи с много добри индивидуални действия, справи се с двама противникови играчи и шутира опасно над напречната греда.

10 минути преди края на редовното време Пабло Гарсия стреля от движение от границата на наказателното поле, но Ковальов за пореден път се оказа последна пречка пред гола.

ПИРИН 0:0 ЧЕРНО МОРЕ

Стартови състави:

ПИРИН: 12. Максим Ковальов, 73. Венцислав Бенгюзов (К), 6. Андрей Йорданов, 7. Асен Дончев, 28. Виталийс Ягодинскис, 14. Данило Полонский, 19. Юго Комано, 11. Иван Тасев, 8. Лазар Боянов, 18. Арно Лузайадио, 4. Айуб Абу;

ЧЕРНО МОРЕ: 25. Иван Дюлгеров, 3. Живко Атанасов, 4. Росен Стефанов, 2. Цветомир Панов, 5. Пабло Гарсия, 71. Васил Панайотов (К), 11. Илиан Илиев, 6. Виктор Попов, 16. Андреяс Калкан, 10. Мазир Сула, 86. Исмаил Иса.

снимка: ПФК Черно море

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации