14.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, май 3, 2024

Спартак Варна с нова победа

Най-четени

Още публикации

Спартак (Варна) стигна до важен успех с 2:1 като гост над Струмска слава в двубой от 29-ия кръг на efbet Лига. “Соколите” се нуждаеха от обрат, за да спечелят трите точки, които ги остават на върха в класирането.

Иначе Борислав Николов откри за домакините в 20-ата минута, но малко по-късно Румен Руменов изравни от дузпа (27’). В 55-ата минута радомирци останаха с човек по-малко, което наклони везните в полза на “соколите”. Ахмед Ахмедов продължи с невероятната си голова серия, след като реализира ново попадение в 58-ата минута, с което донесе успеха на варненци. Бившият нападател на Славия вече има 18 гола през този сезон във Втора лига.

Така Спартак събира в актива си 60 точки и остава на върха. Втори е тимът на Септември с 57 пункта, но столичани все още не са изиграли своята среща от кръга. Струмска слава е седми във временното класиране с 41 точки, на 9 от топ 3

снимка: Спартак Варна

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации