13.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, май 6, 2024

Буден варненец: Купето на влак в 21 век е скандално

Най-четени

Още публикации

Буден варненец качи снимка на купето на влака Варна-София, в което се вижда състоянието му, което е меко казано скандално.

Снимката за броени часове обиколи варненските групи и събра стотици коментари. На самата снимка се вижда, състоянието на вагона от вътре, което е изгнило.

Ето част от коментарите:

„Колкото и нови вагони да се купят с/без вдигане цените на билетите, докато не се промени съзнанието на возещите се състоянието им ще бъде и по-мизерно дори. Нито служителите са тръгнали да трошат, нито да правят мизерия навсякъде…в крайна сметка те почистват, а и прекарват цял ден в тази мизерия, която едва ли биха си създали сами. Така че хейтърите тук да вземат отношение когато видят някой с вдигнати крака с обувки на седалките и прочие, а не само тук да им тракат ченгетата, а когато трябва да направят забележка са мишки.“

„Абе,вие да се радвате ,че все пак има къде да седнете и даже прозорец има….щото аз съм пътувал през зимата на отворен прозорецИ ся,кво? Жив съм….глезльовци!!“

снимка: Боян Лефтеров

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации