10.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, май 6, 2024

Избраха мис и мистър Топ лица на Аксаково-2024 

Най-четени

Още публикации

Цветелина Русева е победителка в регионалното ниво на конкурса мис и мистър Топ лица на Аксаково-2024 ,който се проведе тези дни в местния бар и динър Сити Гардън. 

Цветелина Русева от Аксаково, чийто маниер и присъствие на сцената носят истинска класа и очарование и следва в Икономическия университет във Варна спечели регионалния приз при моделите.

Тя е висока 177 сантиметра, и тежи 57 килограма, а модните и  пропорции са: 88/58/88.

При мъжете, в местния формат се отличи Виктор Пашалов.

В шоуто на сезона се появи и нова местна модна перла-красивата аксаковка Доротея Петрова .

Изключително приятно  впечатление в този фешън ивент направи и Мария Льолева , която остави на дистанция всички останали участници и  триумфира в националния формат на шоуто 

Мис Български топ лица – Аксаково-2024. Тя покори публиката с изваяното си като статуетка тяло, и танцувално поведение на сцената.

 Сред мъжете в националния вариант на шоуто първи бе Никола Иванов, който освен със сценичното си поведение, триумфира и в третия тур с фокус триковете си.

Шоуто Топ лица на Аксаково стартира с ефектната масовка ,, Покериграчът и Красавиците „, ярка манифестация на ексклузивния артистизъм на модна агенция Идея Прима.

 По-късно зрителите проследиха и дефиле  на моделите по бански костюми и официални тоалети.

В третия тур участниците по традиция се превъплатиха умело и зрелищно в певци и виртуозни танцьори.

  Суперексклузивното шоу се проведе под егидата на кмета на община Аксаково -инж. Атанас Стоилов в местната Катедрала на аксаковските забавления – Сити Гардън  бе посетено от многобройна публика, сред които личаха осанките на известни представители на местния бизнес и  лайф стайл на града. 

Основен организатор бе Национална модна агенция Идея Прима,  а конферанс-популярният  шоумен   Димитър Увалиев, чийто глас бе в унисон със зрелищната визия на събитието…

 За поредна година основен медия партньор на Топ лица на Аксаково бе и флагманът на светския живот в Областта- онлайн платформата Будна Варна.

снимки: Димитър Увалиев

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации