16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, май 5, 2024

КПС Варна с превъзходство над “Комодор” при 15-годишните в мачовете от група Елит на Държавното

Най-четени

Още публикации

С нови победи в мачовете от група “Елит” на Държавното първенство по водна топка се похвалиха “отличниците” от КПС Варна, пише thesite24.net. Турнирите се проведоха в почивните дни на басейн “Д-р Лазаров” към Плувен комплекс “Приморски” във Варна.

С тотално превъзходство на КСП Варна над “Комодор” завърши двубоя при 15 – годишните ватерполисти, като резултатът е 18:8.

“Беше много бурен двубой в събота, но превъзходството на 15-годишните ни момчета е тотално. Гордея се с тях, дадоха всичко от себе си. По-късно се игра и мачът с “Комодор” при мъжете. Там всичко мина без драми. Мъжете на КПС Варна показаха спокойствие, като надвиха местния “Комодор” с 12:7. Всички юноши в състава успяха да играят по време на мача.

В неделя при 17-годишните надпреварата беше много “нагорещена”, като състезателите на двата отбора – КПС Варна и “Комодор” успяха да заредят емоционално публиката с един много динамичен мач, в който непрекъснато се сменяше лидерството. Изключително красив и интересен мач за любителите на водната топка беше, но в последните 30 секунди “Комодор” обърнаха резултата като успяха да отбележат”, коментира за СайтЪТ главният треньор на КПС Варна Найден Найденов.

снимка: КПС Варна

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации