18.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, май 4, 2024

Евтим Милошев идва във Варна

Най-четени

Още публикации

От 24 до 26 април министърът на туризма Евтим Милошев ще посети Българското Черноморие, за да провери готовността за посрещане на летния туристически сезон 2024. В поредица от работни срещи в Бургас, Слънчев бряг и Варна той ще се срещне с представителите на туристическия бизнес, както и с различни отговорни институции на държавно и местно ниво – областни управители, местните власти и представители на контролните органи.

След провеждане на срещите за Южното и за Северното Черноморие са предвидени брифинги за медиите – в к.к. Слънчев бряг на 25 април от 16:30, пред сградата на „Слънчев бряг“ АД и във Варна на 26 април от 13:15 ч. – място: зала „Варна“, община Варна.

На 25 април вечерта министър Евтим Милошев ще участва в церемония по връчване на награди за победителите в Националното състезание по професии 2024, чийто символичен домакин е Професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“ – Варна. Официални гости на събитието ще бъдат министърът на туризма Евтим Милошев и секретарят на Президента по образование, култура и туризъм д-р Илин Димитров. Събитието е с начален час 19:00, хотел Грифид-Болеро, к.к. Златни пясъци и е открито за медии.

На 26 и 27 април обиколката на министъра на туризма Евтим Милошев ще продължи в градовете Велико Търново и Търговище, като фокусът ще бъде поставен върху развитието на регионите и културно-историческия туризъм.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации