18.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, май 5, 2024

6.9 по скалата на Рихтер тресе ГЕРБ-Аспарухово

Най-четени

Още публикации

снимка: личен архив Будна Варна

Структурата на ГЕРБ в квартал „Аспарухово“ е подложена на вътрешни сътресения, които са на нивото на земетресение 6.9 по скалата на Рихтер.

В момента членовете и симпатизантите й са разделени на два лагера, като една част лавират около новата власт в партията на Борисов, другите са се хванали като удавници за сламка с битата карта Иван Портних.

Всички чакат да излязат листите за кандидат депутатите на коалиция ГЕРБ-СДС, за да има яснота, кой за какво ще се бори през кампанията. Бившата депутатка от Аспарухово Милена Димова чака своето място в листите и ако не е на избираемо място, ще се насочи към зам.-кметското кресло в квартала.

Не е тайна, че Димова има тайни амбиции за да стане и кмет на район „Аспарухово“, затова лавира между двата лагера и търси своето място под слънцето. Ивайло Маринов кмет на района, твърдо седи зад човека който го спусна в квартала, а именно бившия кмет Иван Портних.

Разпасаната команда на ГЕРБ-Аспарухово може да бъде вдигната на крак от Николай Костадинов, но той ще бъде зает с изборите в район „Владислав Варненчик“ и ще остави по течението случващото се в квартал „Аспарухово“.

Според наши източници близко до кмета Ивайло Маринов, той е заявил, че след този мандат ще приключи с политиката.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации