15.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, май 8, 2024

Спартак Варна ще предложи две в едно в съботния ден

Най-четени

Още публикации

снимка: Будна Варна

Няма по-хубаво от това любимият ти отбор да бъде представен в две формации, които ще изиграят два мача в един календарен ден. Спартак Варна приема Монтана в опит да увеличи точковия си актив. Има и една малка уловка до края на сезона. До този момент Спартак е отбелязал най-много голове -50 и е допуснал 22, като по този показател само Марек има 20 допуснати гола, но това може да се промени и Спартак да завърши не само първи, но с най-много отбелязани и най-малко допуснати попадения.

При всички положения неочаквана загуба миналия кръг на Монтана от Беласица, довела до треньорска рокада, ще бъде един допълнителен импулс за гостуващия отбор.

Спартак е не само в серия от победи, но и с добри игри отбора показва, че е основният фаворит за първото място. Но в крайна сметка не това е важно, а завръщането на отбора в efbet Лига.

Традицията повелява да не се правят промени след победа. Единствено отсъствието на капитана Виктор Митев ще даде отново възможност на друг опитан играч Атанас Зехиров да заеме неговия пост като ляв халф с по-изразени активни действия по крилото.

Една победа на Спартак ще узакони първото място на отбора и преждевременно влизане в малко по-късен етап. Но както се казва, никога не слагай каруцата пред коня, а Монтана е достатъчен дразнител Спартак да покаже най-доброто от последните двубои на клубния си стадион.

Не по-малко интересно на игрище „Локомотив“ два часа по-късно. Трета Североизточна Лига ще предложи двубоя между младите „соколи“ от дублиращия тим и амбициозният тим на Фратрия, поставил си задача да играе в професионалния футбол.

До този момент Спартак 2 няма загуба като домакин, а мачът безспорно ще предложи много емоции. Точно такива срещи и победи над силни тимове повдигат самочувствието. Това ще бъде и изпитание за волята, характера и амбицията на младите играчи на Спартак да привлекат вниманието на треньорския щаб от първия тим.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации