18.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, май 14, 2024

Кой тъче на два стана в ГЕРБ-Аспарухово?

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Наближаването на началото на кампанията на парламентарните избори през юни 2024, се усеща в цялата морска столица, но най-горещо в момента е в Аспарухово.

Най-малкият квартал по население и площ, винаги се радва на невиждан интерес с наближаването на всички видове избори в държавата. Този път квартала не остана по назад и битката за челните места в листите за депутати е ожесточена.

Според източници на медия „Будна Варна“, към София за потеглили две листи за изборите, едната е на бившият кмет Иван Портних, а другата е на новото ръководство на партията в града.

По информация от приближен до кмета на район „Аспарухово“ Ивайло Маринов, бившата депутатка Миленка Димова търси своето място под слънцето, като лавира между двата лагера и е влязла в конфликт с Кристиан Ганчев, който е член на новото общинско ръководство на ГЕРБ-Варна.

Медия „Будна Варна“ припомня, че г-н Ганчев е лична номинация на г-н Маринов.

Кристиан Ганчев е на 30 години, завършил е УНСС със специалност публична администрация. Има две магистратури – мениджмънт и управление на международни бизнес проекти и европейски фондове.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации