11.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, май 19, 2024

Варненка: Станах свидетелка на саморазправа пред дете

Най-четени

Още публикации

Варненка е станала свидетелка на саморазправа заедно с 3 годишно дете, видя репортер на медия „Будна Варна“ от публикация качена във фейсбук.

Ето целия текст:

Христос Воскресе.

Мир,любов и благоденствие.

На този светъл празник станах свидетел на много неприятна ситуация.Междуличностните отношения са сложна работа,но никой няма право да тормози психически и физически друг човек.

Мъж,който е психически лабилен,злобен и обиждащ по възрастна жена наричайкия вещица,наплю едно момче и ритна по младата жена.Младото момче скочи и го бутна.Неочаквайки,че ще му реагират падна на земята.Страшното е ,че до тях стоеше малко дете момченце около 3 г.

Извиках ,че ще се обадя на 112 и този човек тръгна дърпайки това момченце към мен да върви.Добре ,че се намеси и друг човек мъж респектиращ с физиката си.Избяга и се качи в колата си.

Те си имат предистория тези отношения стана ясно по-късно докато чакахме полицейския патрул.

Да и в 3 то районно ходих и чаках,неми беше представата за така прекарване на вечерта,но не може да подминаваме и да не реагираме.

Психическия тормоз предхожда в по-вечето случаи физическото насилие.

Бъдете хора за хората.

текст: Севдалина Генева

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации