15.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, май 19, 2024

Силният човек сред феновете на Спартак създава фондация “Синьо-бяла Варна“

Най-четени

Още публикации

Алекс Илиев, който е в ядрото на организираните фенове на Спартак Варна, а от скоро е и общински съветник, обяви, че създава фондация “Синьо-бяла Варна”. Новата организация ще се занимава с благотворителност, подпомагане на школата и възвръщане на връзката с историята и ценностите на клуба.

Организираните фенове на Спартак Варна бяха по-рано обединени в сдружение “Трибуна Сокол”, както се казва и секторът, в който застават на ст. Спартак най-върлите запалянковци на клуба.

“С годините започнах да обръщам внимание и на други неща. Мисля, че дойде време да вложа енергия, свързана повече с масовия привърженик, културата, историята и други акции свързани с положителното израстване на привържениците на Спартак Варна” – написа във фейсбук Илиев.

“Във връзка с това обявявам своята крачка в страни и началото на създаването на фондация “Синьо-бяла Варна” – добави той.

Потърсихме Алекс Илиев за коментар след публикацията му във фейсбук. Попитахме го какво означава неговата крачка встрани за Трибуна Соколъ”.

“Крачката встрани значи, че се надявам вече да сме създали добро обединение, което може да функционира самостоятелно, а аз и други съмишленици можем да погледнем по-мащабно и да работим за по-различни каузи. Има необходимост, особено предвид потенциала от завръщането в елита.” коментира за Будна Варна Алекс Илиев.

Ето цялата публикация на Алекс Илиев във фейсбук:

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации