24 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, юни 16, 2024

Петото издание на „Digital Marketing Legends“ с безплатна лекция от Искра Евтимова във Варна

Най-четени

Още публикации

На 29 май Варненци ще имат уникалната възможност да се включат в петото издание на събитието „Digital Marketing Legends“, което ще се проведе в Senso, Морска гара Варна, от 19:00 ч. Събитието е безплатно, а темата на лекцията „Как да привличате повече клиенти за бизнеса си – примери от практиката“, ще бъде водена от опитния маркетинг специалист и предприемач Искра Евтимова, която ще сподели с участниците работещи стратегии за привличане на клиенти чрез формулиране на уникално предложение за продажба. 

Искра Евтимова е известна с над десетгодишния си опит в дигиталния маркетинг и управлението на международни екипи. През 2022 г. тя създава „Бизнес Академия“, насочена към подкрепа на собствениците на малки бизнеси и начинаещи предприемачи, като им помага да разработват успешни онлайн маркетинг стратегии.

Събитието обещава да бъде вдъхновяващо и полезно за всеки, който иска да се развива в областта на дигиталния маркетинг или да натрупа нови знания за развитие на собствен бизнес.

Участието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация. Всеки, който желае да присъства, е необходимо да запази своето място, като попълни онлайн формата за регистрация на следния адрес: https://forms.gle/1Vuh4QpMpL6XszwA7.

Организатори на събитието са Николай Галинов – Head of SEO в Netpeak, и Георги Тодоров – основател на Create & Grow, които подчертават важността на непрекъснатото обучение в областта на дигиталния маркетинг и предприемачеството. Събитието е отворено за всички, които желаят да разширят своите знания и да приложат нови умения в своите бизнес начинания.

Линк към събитието: 

https://www.facebook.com/events/423011493807053
https://www.linkedin.com/events/digitalmarketinglegends-297193502861920505856/comments

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации