20.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, юли 27, 2024

Времето утре във Варна – 25 май 2024

Най-четени

Още публикации

Снимка: Будна Варна

До полунощ явленията навсякъде ще затихнат и през втората половина от нощта над по-голямата част от страната ще бъде предимно ясно и тихо. По-значителна облачност ще има над източните райони, където ще духа слаб северен вятър. В сутрешните часове на места в равнините и котловините ще се образува мъгла. Утре ще преобладава слънчево време. Около и след обяд над планинските райони в Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, но само на отделни места ще превали краткотраен дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб, в Дунавската равнина и в Източна България – умерен вятър от североизток. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 23° и 28°, в София – около 23°.

Над планините ще преобладава слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Ще духа предимно умерен вятър от източната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра – около 9°.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации