24 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, юни 16, 2024

Мария нападна бившия на Теодора

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Оказа се, че причината да спрат кавъра на Мария е продуцента Ненчо Касъмов, с който на времето Теодора имаше любовна връзка. Според потърпевшата, причината да й свалят видеото от Youtube след подаден сигнал е сантимента на продуцента към бившата му.

„Новото ми парче е спряно със страйк в моя Youtube канал, не от кой да е, а от Диапазон рекърдс. Не защото не съм си заплатила правата за парчето, а може би от личен сантимент на г-н Касъмов към това парче“, коментира ситуацията Мара Отварачката. „Супер нередно беше да се събере една хайка, която да пише грозни коментари, надявам се да не мислят, че падам от небето, че има толкова много хора, които не харесват мен или тази песен, това ми звучи странно и не реално. Писаха, писаха коментари и заплашваха. А след това решиха да сложат страйк, което е незаконно“, разяснява ситуацията изпълнителката.

Според думите й от Youtube ще поискат документи за това парче от предявилите авторско право т.е. „Диапазон“, но те вече нямат права. „Преди да започна работата си по проекта, аз съм закупила правата от нашите колеги в Гърция, също така текст, аранжимент от България, песента е регистрирана абсолютно навсякъде. Тези действия са абсолютно неадекватни, некоректни и неточни. Единственото нещо, което могат да направят е да спрат песента между 10 и 15 дни през които са длъжни да покажат документите, които те всъщност нямат за това парче“, коментира още ситуацията Мария. Тя обаче е категорична, че ще потърси правата си на базата на всички документи, които притежава. „Ще защитя достойнството си като изпълнител, като дама и като жена“, категорична е тя.

Продуцентът Ненчо Касъмов постави забрана на Мария с новата й песен “Малка черна рокля”. Това се случи само няколко часа след излизането на видеоклипа й в онлайн пространството. “Вече няма достъп до този видеоклип поради предявен от Diapason Publishing иск за нарушаване на авторски права”. Това е надписът, който излиза на мястото на липсващия клип в Maria_Official_Bulgaria.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации