20.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, юли 27, 2024

Продават къщата от комедията „Сам вкъщи“

Най-четени

Още публикации

Къщата, станала известна от филма „Сам вкъщи“ от 1990 г., е обявена за продажба, предаде Асошиейтед прес.

И ако новият собственик иска да гледа комедията, то вътре има киносалон – едно от многото направени подобрения, след като имотът в предградията на Чикаго е ремонтиран и разширен през 2018 г.

Сградата се продава за 5,25 млн. щатски долара, обявиха от компанията Coldwell Banker Realty.

„Развълнувани сме от начина, по който тази къща привлече вниманието и сърцата на всички, благодарение на заслуженото си място в историята на киното и вечните празнични спомени, които предизвиква“, казват от фирмата пред изданието „Чикаго сън таймс“, цитирано от Асошиейтед прес.

Тухлената къща разполага с пет спални, шест бани и повече от 836 кв. метра площ. Има напълно оборудвана фитнес зала и закрито спортно игрище с баскетболен кош.

„Сам вкъщи“ разказва историята на 8-годишния Кевин, изигран от Маколи Кълкин, който по стечение на обстоятелства остава без семейството си, което пътува до Европа за Коледа. Малчуганът защитава фамилния дом от двама непохватни крадци, в чийто образи са актьорите Джо Пеши и Даниъл Стърн.

Къщата е продадена за последен път през 2012 г. за 1,58 млн. щатски долара, припомня Асошиейтед прес.

снимка: гоогле

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации