30.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, юли 27, 2024

Wizz Аir с добра новина за всички варненци

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Wizz Air ще увеличи броя на полетите си от Варна, Ларнака и Клуж-Напока, за да предложи на пътниците още повече възможности за опознаване на най-добрите дестинации в мрежата си през летния и есенния сезон. Така този летен и есенен сезон авиопревозвачът ще предложи на пътниците повече възможности от всякога да пътуват и опознават страхотни дестинации.

Като част от ангажимента на Wizz Air да предоставя изключителни услуги и достъпни пътувания, разширените разписания ще отговорят на нуждите на търсещите слънчеви дестинации, ентусиастите и изследователите, които искат да се възползват максимално от почивката си. С добавянето на тези полети, Wizz Air ще предостави допълнителен капацитет от над 170 000 билета към вече обширната си мрежа. Новите възможности за пътуване ще осигурят на пътниците по-голяма гъвкавост, по-удобен график и достъп до някои от най-търсените локации в мрежата на WIZZ.

Wizz Air продължава да затвърждава позицията си на водеща нискотарифна авиокомпания в България, като гарантира, че пътниците могат да се насладят на висококачествено обслужване и удобство, без да се налага да плащат високи цени. Желаещите да пътуват могат да разгледат разнообразните и вълнуващи дестинации в мрежата на Wizz Air още сега на wizzair.com и да резервират своята незабравима лятна или есенна почивка.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации