35.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, юли 18, 2024

Разврат в нощен клуб: Пияна двойка го направи на бара пред публика (ВИДЕО 18+)

Най-четени

Още публикации

В нощен клуб в Севастопол охранител е извършил полов акт с една от посетителките пред клиентите на заведението, съобщава KP.RU. Пикантната сцена, състояла се върху плота на бара, е била заснета от посетителите на заведението и по-късно видеото е било разпространено в мрежата.

Сцената на съвкуплението се разиграла през нощта на 8 август. Очевидци разказват, че по някое време момичето, което било доста подпийнало, се качило на бара и започнало да танцува, като постепенно се събличало. Свидетели на сцената обясняват, че в началото момичето „изпълнило неприличен танц с един от клиентите на дискотеката, а после се оттеглило с него“.

След това момичето правило секс с един от охранителите на бара. Някои от клиентите започнали да снимат случващото се с телефоните си. Полицията била известена за ситуацията, след което пристигнали в бара и иззели всички видеозаписи. Срещу охранителя е съставен протокол за дребно хулиганство, грозят го 15 дни арест.

Доста интересен е протоколът от разпита. Участникът в скандалното видео дал разяснение на полицията.

„- Как стана всичко, наистина не помня – бях доста пиян. Озовах се в бара с момичето, с което се случи този акт… от сексуално естество – правенето на любов върху бара.

– Вие познавате ли тази девойка?

– Не я познавам!

– За първи път ли я видяхте?

– Да!“

В момента полицията се опитва да установи самоличността на момичето. KP.RU съобщава също, че е образувано наказателно дело за производство и разпространение на порнография.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации