35.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, юли 18, 2024

Как да го правите през цялата нощ

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Вероятно ви се е случвало някоя ваша приятелка да ви изненада с признанието си, че е правела любов с гаджето си цяла нощ. След подобна гордо изръсена изповед ви обсебва скрита завист, примесена с чувство на недоверие. Мнозина са скептични към подобно твърдение. Но само защото се смятат за неспособни на такъв подвиг, не значи, че наистина е така. Всъщност в това няма нищо сложно. Убедете се сами с четири изпитани съвета, с които ще може да се насладите на любовните ласки с партньора си в продължение на часове:

Изберете време

Излишно е да ви напомняме, че едва ли ще успеете да си уредите любовна нощ през работната седмица. Ще ви смущават мисли за утрешния работен ден, а и страхът, че може да не се наспите, ще ви тормози през цялото време. Ето защо най-идеалното време за правене на секс през цялата нощ са почивните или ваканционните дни. Но при липса на такива в скоро време спокойно може да планирате този момент за нощта от петък срещу събота или събота срещу неделя. Мисълта, че на другия ден сте свободни от ангажименти, ще ви предразположи да се отпуснете и да се насладите пълноценно на взаимните ласки с партньора си. И не забравяйте, изключете звука на телефона – за 12 часа светът ще оцелее и без вас.

Подгответе стаята

Не си струва радикално да прекроявате апартамента, но има смисъл да поработите малко върху интериора. Спуснете завесите, запалете свещи, декорирайте с меки възглавнички спалнята. Минимизирайте досадните фактори: ако е задушно – включете вентилатора; ако е горещо – затворете вратата на балкона; ако съседите са шумни – включете музика.

Запасете се с повечко вода

Много е важно по време на любовните ласки да имате вода под ръка. По време на секс тялото губи много течности, което ще ви кара често да изпитвате жажда. Британски учени са изчислили, че по време на половинчасов полов акт тялото губи толкова течност, колкото при бягане на 3 км. Поради това трябва да се следи състоянието на аквабаланса. В противен случай тялото ще страда от дехидратация, а вие бързо ще се уморите и ще предпочетете съня пред секса. Така че пийте вода, преди да правите любов, по време и след това. Това ще ви позволи да останете в добра форма и да продължите да се наслаждавате на любовните ласки с партньора си толкова дълго, колкото искате.

Насладете се на процеса, не сте на маратон

Няма нищо по-малко секси от емоционалния натиск и чувството за дълг. Затова, дори и да сте планирали любовна нощ, не си мислете, че сте длъжни да правите секс в продължение на 8 часа без прекъсване. Не насилвайте нещата. Отпуснете се и се отдайте на процеса толкова, колкото желанието и настроението ви го позволят. Времето между любовните игри спокойно може да запълните, като се сгушите в партньора си, пуснете си приятен филм или се отдадете на сладки приказки.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации