26.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, юли 18, 2024

Байдън: Никога не съм бил по-голям оптимист за бъдещето на Америка

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Президентът на САЩ Джо Байдън изрази днес оптимизъм за бъдещето на своята страна, продължавайки кампанията за преизбирането си въпреки призивите да се оттегли по здравословни причини, предаде ДПА и БТА. 

„Бога ми, никога не съм бил по-оптимистично настроен за бъдещето на Америка, ако се държим заедно, наистина го мисля“, каза Байдън в историческа църква във Филаделфия, чието паство се състои преобладаващо от чернокожи.

Присъстващите реагираха възторжено, когато Байдън прочете обръщението си със силен глас и без да се отклонява от сценария.

Президентът отбеляза, че следващата седмица ще е домакин на срещата на върха на НАТО във Вашингтон. „Светът ни гледа, няма шега. Светът гледа към Америка – не да носи бремето, а да предвожда надеждите им“, заяви той.

Телевизионното интервю на Байдън в петък не успя да разсее съмненията в способността му да изпълнява президентските си задължения още четири години. Той обаче твърди, че „само Всевишният“ може да го накара да се откаже от надпреварата.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации