24.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, юни 22, 2024

Трима нови заместник кметове в Община Варна

Най-четени

Още публикации

Кметът на Варна Благомир Коцев допълни екипа си с трима нови свои заместници. Това съобщиха от общината в Морската столица.

Христо Рафаилов ще отговаря за финансите и бюджета, Илия Коев ще бъде с ресор обществен ред и сигурност, а Снежана Апостолова ще е зам.-кмет по туризъм и здравеопазване.

Освободени от постовете си са досегашните заместник-кметове Пейчо Пейчев и Тодор Иванов. От общината предоставиха и информация за биографиите на новоназначените:

  • Христо Рафаилов е роден във Варна и е завършил Икономическия университет във Варна. Той е с 21 години професионален опит в областта на финансите и банковото дело. Заемал е мениджърски позиции във водещи банки. Също така е бил хоноруван асистент в катедра „Маркетинг“ в Икономическия университет. Владее английски език. Семеен, с две деца.
  • Илия Коев е роден във Варна през 1979 година. По образование е магистър психолог. Има повече от 22 години професионален опит в менажиране на екипи и развиване на бизнес в областта на сигурността. Притежава допълнителни квалификации в сферата на икономиката, мениджмънта и строителството. Занимава се активно със спорт. Владее английски и руски език. Баща на две деца.
  • Снежана Апостолова e родена във Варна. Завършила е Първа езикова гимназия с немски език, впоследствие Икономическия университет във Варна. Има многогодишен опит като мениджър в търговска компания, както и опит в сферата на авиацията в управление на екипи и проекти. Владее немски, английски, руски и испански език. Майка е на две деца.

От Община Варна припомнят, че за заместник-кметове вече бяха назначени Павел Попов с ресор образование и Диан Иванов с ресори правна дейност, контрол и общинска собственост.

снимка: фейсбук Илия Коев

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации