21.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, май 25, 2024

Белослав отпразнува Бабинден

Най-четени

Още публикации

На 21 януари отбелязваме Деня на родилната помощ, наричан по стар български обичай Бабинден. Един от най-големите женски народни празници, който през 1951 година 21 януари е обявен за . Ден на родилната помощ, на акушерите и гинеколозите.

Уважаеми лекари, акушери и медицински специалисти,

Огромни благодарности към всички Вас, които помагат да се случи най-голямото чудо – идването на бял свят на новия живот! 🤍Вашата всеотдайност и грижа за здравето на майките и бебетата е безценна. Вие посрещате новия живот и сте свидетели на най-голямата радост за родителите и най-чистата любов – обичта към детето. Нека бъдат леки и изпълнени с положителни емоции работните Ви дни!

Пожелавам Ви здраве, успех и нека всеки ваш момент бъде изпълнен със смисъл и удовлетворение! Благословен да бъде трудът Ви!

Скъпи баби, обръщам се с благодарност, признателност и уважение и към Вас!

Вие сте тези, на които ние и нашите деца днес се уповаваме в трудни моменти. Ви сте тези, които дарявате безрезервно обич и внимание и с топлина, посрещате своите деца, внуци и правнуци! Благодарение на Вас, децата ни растат здрави, умни и успешни! Нека дните Ви са изпълнени с щастие и да бъдат озарени от детски глъч и усмивки! Бъдете здрави!

снимка: фейсбук

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации