9.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, април 27, 2024

Времето във Варна – 24 януари 2024

Най-четени

Още публикации

снимка: Будна Варна

Днес по Черноморието ще преобладава слънчево време. До обяд на отделни места ще е с ниска облачност или мъгла. Ще духа до умерен, предимно северозападен вятър. Максималните температури ще са 5°-7°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала, в най-северните райони – временно 3 бала.

През нощта ще преобладава ясно, в много райони – почти тихо време. В равнините и котловините ще се образува мъгла или ниска облачност. Минималните температури ще бъдат предимно между минус 7° и минус 2°, по-ниски главно в котловините на Югозападна България, в София – около минус 8°.

Днес ще преобладава слънчево време, преди обяд на места в равнинната част от страната с мъгла или ниска облачност. Вятърът ще е със западна компонента, слаб, в източните райони – до умерен, вечерта ще се усили. Максималните температурите ще са между 3° и 8°, в районите с по-трайна мъгла – малко по-ниски, в София – около 3°.

В планините ще преобладава слънчево време. На места главно преди обяд ще е мъгливо. Ще духа силен северозападен вятър, който вечерта още ще се усили. Максималната температура на височина 1200 m ще е около 3°, на 2000 m – около минус 4°.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации