8.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, март 5, 2024

Младоженец спипа булката на калъп с чичо си

Най-четени

Още публикации

Булка прави с*кс с чичото на младоженеца минути преди сватбата, а за капак на всичко поиска от приятелките си да платят разходите за тържеството. На скандалната история гласност даде една от шаферките в Редит.

29-годишната Дейна, трябвало да се омъжи за 32-годишния Джош през януари. Докато се подготвяла за тържеството обаче, бъдещата булка започнала да се държи много странно. Тя накарала всички шаферки да пробват рокли за сватбата, а след това ги принудила да платят по 2 000 долара за тях.

Бъдещата булка също така забранила на младоженеца да кани на сватбата неомъжени жени, освен ако не са членове на семейството.

Сватбеният ден се оказал още по-драматичен от всичките й прищевки до този момент.

Цяла сутрин Дейна била в лошо настроение и не спирала да крещи на приятелките си и организаторите на тържеството. С големи мъки момичетата успели да я успокоят. Половин час преди церемонията обаче тя поискала да остане сама, за да се справи с емоциите си.

Докато авторката на публикацията чакала сватбата да започне в параклиса, една от другите шаферки се приближила до нея и ѝ съобщила, че сватбата се отменя, защото младоженецът хванал бъдещата си съпруга да прави с*кс с чичо му.

Семейството на Джош било категорично, че всички разходи около проваленото тържество трябва да бъдат поети от булката, тъй като случилото се било по нейна вина. Последвал страшен скандал, по време на който бащата на Дейна заявил, че няма да й помогне с пари.

Авторката на публикацията напуснала несъстоялата се сватба и си обещала, че повече няма да общува с Дейна. Скоро обаче тя й се обадила, за да й поиска 5 000 долара за провалената си сватба. Младата жена смятала, че приятелките ѝ ѝ дължат подобно нещо.

Момичето на свой ред ѝ отказало категорично и я помолило повече никога да не я търси, пише Жената.

снимка: фейсбук

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации