17.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, април 27, 2024

Във Варна масово се друсат на чай, хлапаци си сгъват сами цигарите

Най-четени

Още публикации

Във Варна младежите започнаха масово да се друсат с чай, като модната тенденция се разпространява все по-бързо сред учениците, разказва за Lupa.bg хлапак, който вече повече от месец ползва най-евтиния начин за надрусване.

Хлапаците влизали масово в даскало с пакетчета чай, като през междучасията щурмували градинките около училищата. Най-лошото било, че и все повече момичета ползвали чая за наркомански изцепки.

В последните дни полицаите в града са направили няколко акции и са задържали доста младежи, но те нагло им заявили, че носят чая за да го пият в чашка през голямото междучасие. Така служителите на МВР нямало какво да направят.

Наскоро униформените извършили обиск на шофьор и намерили 1 найлонов плик с 27 пакетчета тип „спейсбек“, в които имало зелена суха листна маса, за която същият заявил, че е чай за пушене. В хода на проведена беседа, мъжът споделил, че в гориста местност, в близост до село Горно Пещене, е скрил още 39 такива пакети.

На посоченото място е направен оглед, където служителите на реда открили наркотичните вещества, електронна везна и пластмасова бутилка с етикет „Ацетон“.

снимка: Креминално.ком

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации