35.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, юли 18, 2024

Варна с нов зам.областен управител

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Новият зам.областен управител на Варна Айрие Ибрямова встъпи в длъжност от днес, 8 юли, съобщават от Областна управа – Варна.

Медия „Будна Варна“ припомня, че със заповеди на министър-председателя Димитър Главчев, от 3 юли тази година, от длъжността заместник областни управители бяха освободени Огнян Рачев и Изабела Иванова. И двамата бяха на този пост по-малко от година.

Новият заместник областен управител Айрие Ибрямова е икономист по образование, чийто професионален път е преминал през „Солвей Соди“ – Девня, през Инспекцията по труда във Варна и в Агенцията ДФ Земеделие“.

Като експерт в Регионалната разплащателна дирекция на ДФ „Земеделие тя познава отлично националната програма „Развитие на селските райони“, която подкрепя общините при реализацията на дейности за насърчаване на социалното приобщаване, подобряване на инфраструктурата, подпомагане на земеделските производители и икономическото им развитие.

От октомври 2013 до м. май 2022 година Айрие Ибрямова е директор на ДФ Земеделие – Варна. Новият заместник областен управител е и експерт по Европейски програми.

При официалното си встъпване днес като заместник областен управител, госпожа Ибрямова изрази своята увереност и надежда, че не само ще получи експертна подкрепа и сътрудничество от екипа на Областна администрация – Варна, но и ще успее да използва в работата си организационните и лидерските умения, придобити в досегашния й професионален път.

Ресорите за работа на новия заместник областен управител ще бъдат определени след встъпването и на втория член на политическия кабинет на областния управител.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации